035 - 52 357 64 of mail info@vgmagazijn.nl

Intern transport

In ieder magazijn worden dagelijks ontelbare goederen heen en weer geschoven. Van de stelling naar de vrachtwagen of andersom, van de ene naar de andere stelling en van hoog naar laag. Stel je voor dat je dat allemaal met de hand zou moeten doen! Gelukkig is er een enorm aanbod aan transportmiddelen, die de dagelijkse werkzaamheden in een magazijn versoepelen, verlichten en versnellen. Bovendien helpen ze je ook nog om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten, bijvoorbeeld door het mogelijk te maken om in de hoogte te werken.

Transportmiddelen voor kleinere goederen

Er is een zeer grote keuze aan transportmiddelen, afhankelijk van wat je er precies mee wilt doen. Wil je relatief kleine en lichte goederen vervoeren, dan kun je gebruik maken van verschillende soorten steekwagens of plateauwagens. Voor het verzamelen van orders in je magazijn kun je het beste een magazijnwagen gebruiken. Heb je te maken met het vervoer van losse dozen of pakketten, die je niet zo eenvoudig kunt stapelen, dan kun je een pakketwagen of een platformwagen nemen. Ieder hulpmiddel heeft zijn eigen specifieke kwaliteiten en beperkingen. Je zult dus altijd per situatie moeten beoordelen welke het beste van pas komt.

Het vervoer van grotere goederen

Als je grote en zware artikelen wilt verplaatsen, dan heb je weer andere hulpmiddelen tot je beschikking. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld hefwagens, heftafels, stapelaars en handpallettrucks. Met behulp van een hefwagen of een stapelaar kun je bovendien ook zware goederen of pallets in de hoogte verplaatsen of op elkaar stapelen. Door de hoogte van je magazijn zo goed mogelijk te benutten bespaar je immers weer kostbaar vloeroppervlak. Heftafels zijn er in alle soorten en maten en niet alleen geschikt om goederen te vervoeren maar bijvoorbeeld ook als lift of om een extra plateau in je magazijn te creëren. Met behulp van een handpallettruck of pompwagen kun je eenvoudig met de hand zware pallets verslepen.

Specifieke wagens

Dan bestaan er ook nog diverse transportmiddelen die alleen geschikt zijn voor het vervoer van zeer specifieke goederen. Bijvoorbeeld bandenwagens voor het vervoeren van autobanden of eurobakkenwagens, speciaal ontworpen om eurobakken mee te vervoeren. Verder heb je ook nog meubelrolplateaus, waarmee je logge meubelen kunt vervoeren en stoelensteekwagens, speciaal ontworpen om een stapel stoelen in één keer mee te kunnen nemen. De lijst met hulpmiddelen, die je dagelijkse werkzaamheden in een magazijn kunnen vergemakkelijken, is bijna eindeloos.

Artikelen 1 tot 30 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 30 van 87 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3